Dagvoorzitter

Zoek je een dagvoorzitter voor een evenement op het gebied van marketing, sales, tech, ondernemerschap of iets wat het nodige raakvlak met deze thema’s heeft? Dan helpt Wieger je graag!

Hoe en Wat? Daar vertel hij graag wat meer over. En dat is ook nodig. Volgens Wieger wordt het werk van een dagvoorzitter namelijk vaak behoorlijk onderschat.

De aanvraag

Doe je een aanvraag om Wieger in te huren als dagvoorzitter? Dan bekijken we eerst je verstrekte informatie. Om de rol goed in te kunnen vullen, is het wenselijk dat er een ‘haakje’ is tussen het interessegebied / vakgebied van de dagvoorzitter en het thema van het evenement. Wanneer we er vervolgens qua datum en voorwaarden ook helemaal uitkomen, gaan we door naar de volgende fase in de aanloop naar je event!

Voorbespreking

De voorbespreking is een vast onderdeel van het dagvoorzitterschap. Daarin worden verschillende aspecten van het evenement besproken. Denk aan zaken als:

  • Wat is het doel van het evenement
  • Uit welke mensen bestaat het publiek
  • Hoe ziet het programma eruit
  • Hoe strak moeten we de tijd bewaken
  • Wat verwacht je wel/niet van mij als dagvoorzitter

Voorbereiding

Wanneer vanuit de voorbespreking de globale informatie bekend is, is het tijd voor voorbereiding. Afhankelijk van de rol die Wieger als dagvoorzitter inneemt, volgt verdieping in bezoekers, sprekers, actuele vraagstukken gerelateerd aan het event etc.

Wieger Waardenburg is een inspirerende spreker. Met zijn heldere uitleg over het thema ‘Online Personalisatie’ geeft hij blijk van een brede en diepe kennis over dit onderwerp

Hans van Ee | Bonte Muizen

Jouw event is serieus, Wieger neemt zijn werk serieus. Een goede voorbereiding is het halve werk. Een open deur, maar wel een die klopt als een bus, staat als een huis en… laat maar.

Moment Supreme: jouw evenement!

Een beetje gespannen wordt je wakker. Vandaag is de grote dag. De dag waar je maanden werk in hebt zitten. Ook Wieger is er voor je die dag! Op tijd aanwezig voor de laatste ‘checks’, zich soms mengend in het publiek. Dat is in ieder geval 1 ding minder om je zorgen om te maken!

Een gezonde combinatie van betrokkenheid van de zaal, energie, humor en inspiratie zorgt ervoor dat je publiek ontspannen de dag doorkomt.

Nazorg. Omdat je werk nooit af is.

Na afloop is er altijd een evaluatiemoment. Hoe heb je het ervaren, wat ging er goed, wat kon er beter. En ook geef ik je mijn feedback op het evenement. Wel zo fair toch? Alleen zo kunnen we deze ervaring allebei tot iets leerzaams maken!