Spreker over (online) marketing?

Spreker online marketing

In de loop der jaren heeft Wieger voor uiteenlopende (doel)groepen presentaties verzorgd. Wanneer je hem als spreker over online marketing inhuurt, worden niveau, onderwerp en boodschap afgestemd op de doelgroep. Dat stukje maatwerk is essentieel om de inhoud en boodschap ook toepasbaar te maken.

Tijdsduur marketing presentaties

De tijdsduur stemmen we altijd af in onderling overleg. In de praktijk ligt de tijdsduur van de online marketing presentaties meestal tussen de 45 en 90 minuten.

Presentatiestijl

Afhankelijk van het onderwerp en de opzet van het evenement, wordt bepaald of er gebruik wordt gemaakt van een PowerPoint ter ondersteuning. Online marketing presentaties van Wieger zijn in ieder geval energiek, enthousiast en zoveel mogelijk in begrijpelijke taal.

Wieger is in staat om in begrijpelijke taal uitleg te geven over hoe ondernemers internet kunnen gebruiken om te komen tot verbetering van de bedrijfsresultaten. Op pragmatische wijze voorziet hij zijn toehoorders van tal van bruikbare tips die direct toepasbaar zijn

Edwin Brinksma | Branchemanager Vereniging VACO

Voorbeelden van onderwerpen

Het online marketinglandschap is divers. Dat zijn de onderwerpen waarover Wieger spreekt ook. Met bijna 15 jaar ervaring, een brede kennis van techniek en online marketing levert hij ook voor jou graag een mooie presentatie op maat. Wil je wat inspiratie over de mogelijkheden? Kijk dan op de pagina: Voorbeeld onderwerpen presentatie online marketing

Hoe werkt het?

Wil je Wieger als spreker op jouw evenement? Dan wil je vast ook weten wat de volgende stappen zijn.

 • 1. Contact opnemen

  Gebruik het aanvraagformulier of bel Wieger op 0182-712040. Daarbij is het handig om alvast wat informatie te geven over het evenement. Denk aan praktische zaken als locatie, datum, lengte van de presentatie en verwachte hoeveelheid bezoekers. Het is helemaal geweldig wanneer je ook een beeld hebt van het onderwerp van de presentatie, de doelgroep(en) en elementen die zeker niet mogen ontbreken.

 • 2. Bespreken van de aanvraag

  Na ontvangst van de aanvraag worden praktische zaken gecheckt. Wieger neemt contact met je op om eventuele vragen van zijn of jouw kant bespreken.

 • 3. Een concreet voorstel

  Wanneer alles helder is, ontvang je een voorstel. Daarin vind je informatie over het thema, de lengte van de presentatie en zetten we de datum, tijd en investering op een rijtje. Jouw event wordt gedurende max. 14 dagen in optie gezet zodat je ruim de tijd hebt om een beslissing te nemen.

 • 4. De voorbereiding

  Wanneer het voorstel akkoord is, wordt de presentatie voorbereid. Dat begint met het schetsen van een globale indeling. Die kan desgewenst telefonisch met je worden besproken. Bij het maken van de presentatie wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het publiek. Jouw input is daarvoor onmisbaar.

  Ook worden in deze fase details afgestemd. Daarbij kun je onder andere denken aan de beschikbaarheid van presentatiemiddelen op de locatie

 • 5. De presentatie

  Het moment waar je naartoe hebt gewerkt: de dag waarop de presentatie gaat plaatsvinden. Wieger is ruim op tijd aanwezig, zodat je eventueel de laatste details met hem door kunt nemen. Afhankelijk van de opzet van je event en de gemaakte afspraken kan hij na afloop ook nog eventuele vragen beantwoorden.

 • 6. Evaluatie

  Na de presentatie vind een kort evaluatiemoment plaats. Daarin bespreken we hoe je het hebt ervaren, of er reacties van deelnemers zijn die besproken kunnen worden etc.

  Heb je meerdere boekingen gedaan? Dan kunnen we in overleg bekijken of de presentatie voor de volgende editie van je event nog gefinetuned kan worden.

Gastcolleges Online Marketing

Ben je op zoek naar een gastcollege online marketing voor jouw onderwijsinstelling? Bekijk dan hier de mogelijkheden: