Media | voor je aankondiging

Ben je op zoek naar fotomateriaal en/of teksten voor de aankondiging van je event? Hier tref je een aantal foto’s. Ook zijn er een aantal standaardteksten beschikbaar. Voel je uiteraard vrij om hier van af te wijken. Bij twijfel of behoefte aan specifieke informatie kun je altijd even contact opnemen.

Algemene omschrijving

Wieger Waardenburg (1984) is ondernemer en spreker op het gebied van online marketing & sales. Hij runt internetbureau Fris Online en staat als online marketingconsultant ook graag zelf met de spreekwoordelijke ‘poten in de klei’. Zijn hart gaat sneller kloppen van alles wat in buurt komt van het snijvlak tussen tech, marketing, sales en ondernemerschap.

Hij deelt zijn kennis en 15 jaar ervaring graag tijdens gastlessen, congressen, roundtables en andere events.

Spreker over Online Marketing

Enthousiast, inhoudelijk, actueel en energiek. Wieger spreekt vol passie over de snel veranderende (online) wereld. Daarbij gebruikt hij graag voorbeelden uit de praktijk die hij als marketing consultant tegenkomt.

Dagvoorzitter

Naast zijn rol als marketing expert, is Wieger actief als dagvoorzitter. Zijn vakkennis komt daarbij goed van pas. Hij is kritisch, scherp, energiek en enthousiast.

Gastcollege Online Marketing

Wieger Waardenburg is een ervaren marketing expert. Een stukje van die kennis en ervaring die hij heeft opgebouwd in 15 jaar, deelt hij graag met je tijdens het gastcollege. Het belooft een leerzaam, maar vooral ook leuk college te worden!